The Taste Of Love - logo

Coming soon!

Het aftellen is begonnen! Mijn nieuwe website gaat bijna live!

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

The Taste Of Love - logo
The Taste Of Love - Grietje Bakker
The Taste Of Love - Grietje Bakker

ik help jou

onbezorgd genieten

Veel te veel boodschappen in huis, stress in de keuken en amper tijd voor je visite. Genieten zit er niet in… Ken je dat?

Dan heb ik dé oplossing voor jou! Met The Taste Of Love verzorg ik food en styling bij jou op locatie. Van ontbijt tot lunch, en van picknick tot high tea en hapjes. Dat is gezond genieten, want alles is huisgemaakt, puur en vers. Met styling zorg ik voor het complete plaatje. Van een mooi gedekte tafel tot slingers en muziek. Het enige wat jij hoeft te doen, is je gasten uitnodigen en genieten! Klinkt als een feestje, toch?

mis niets

De komende periode geef ik je een exclusief kijkje in de keuken en neem ik je mee in alle voorbereidingen. Leuk als je mij daarin volgt via Facebook en Instagram!

say hi

Trek gekregen, heb je een vraag of iets te vieren? Ik duik graag voor jou de keuken in. Stuur een mailtje naar hello@thetasteoflove.nl en ik neem zo snel mogelijk contact met je op.

Geniet!

Grietje
the-taste-of-love_2

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn Lovely Updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje

Gratis checklist aanvragen

Hi! Wat gaaf dat je de eerste stap zet naar een gezonde lifestyle! Vul hier je naam en e-mailadres in. Dan ontvang je ‘m supersnel als download in je mailbox. Woohooo!

Privacyverklaring

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en download de gratis voorraadkast checklist. Ook krijg je automatisch iedere maand de nieuwste Lovely Update in je mail. Vol met inspiratie, lekkere recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws. Natuurlijk kun je je altijd weer uitschrijven. Al zou ik dat heel jammer vinden ;-) Geniet! X Grietje