Ervaringen - The Taste Of Love

wat klanten zeggen

woohoo, spread the love

“Mega verwend met een zalig lekker ontbijtje van The Taste Of Love! Verrassend lekker, super mooi ingepakt en gepresenteerd, en gemaakt van streekproducten. Je voelt dat het met liefde gemaakt is, en het is zeker met liefde opgegeten.“
Leen

Ervaringen | The Taste Of Love

“Heb mijn vrouw en de kinderen in Giethoorn erg kunnen verrassen. Voortreffelijk verzorgd. Zeker voor herhaling vatbaar. Grote klasse. En… alles keurig op tijd.”

Gerard

“Namens mijn zussen en moeder wil ik je graag nog bedanken voor het heerlijke ontbijt. We konden zien én proeven dat alles met veel zorg en liefde was gemaakt. Enorm genoten en moeders blij verrast! Bedankt en ga zo door! 😀“

Gemma

“Jaaa, elke hap was een feest! Verrukkelijk, echt genieten en zo op. Nogmaals ontzettend bedankt!”

Kalinka

“Gistermiddag heb ik de zak granola opgehaald en ik kon het natuurlijk niet laten even in de zak te kijken en te ruiken. Nou, ik kan je vertellen dat de geur fantastisch was. Na mijn wandeling van net heb ik ontbijt gemaakt met de granola en die is zalig! Dankjewel Grietje. Dit is, samen met mijn wandeling, een heerlijk begin van de dag!”

Esther

Ervaringen | The Taste Of Love
“We hebben genoten van je heerlijke verwenontbijt!”
Jettie

“Vandaag Moederdag, dus Joukje maar even verwend met de Moederdag Ontbijtbox van The Taste Of Love. Wat een geweldig luxe en compleet ontbijt, en zo mooi gemaakt! Dankjewel Grietje, je hebt iemand heel blij gemaakt!”

Jan Tjerk

Ervaringen | The Taste Of Love
“Heerlijk ontbijtje! Leuke verrassing. Bedankt hoor!!!”
Rianne

“Bij deze wil ik je bedanken voor de prachtige en heerlijke ontbijtjes die je hebt gemaakt voor mijn moeder en schoonmoeder. Beide waren ze heel erg enthousiast! Ze vonden het allemaal heerlijk en het zag er ook nog eens heel mooi uit allemaal. Ze konden echt zien dat je er veel werk en liefde hebt ingestopt. Jammer dat ik er zelf niks van heb kunnen proeven 😉 ”
Jeanet

“Een heerlijke ontbijtbox vol met lekkere dingen. Het was fantastisch, maar zo jammer dat ie leeg is. Grietje, bedankt voor al dit lekkers!”

Janet

“Gisteren de granola opgehaald die ik besteld had, ik vind het heerlijk! In de auto kon ik al heerlijk van de geur genieten en vanmorgen bij het ontbijt natuurlijk van de smaak! Hartelijk bedankt ervoor en zeker tot een volgende keer!”

Gea

“Iedereen was enthousiast over de inhoud van het lekkere ontbijt. Dus onze complimenten aan jou. Hartelijk dank ook voor de fijne samenwerking! Het was heel fijn dat je altijd goed te bereiken bent en flexibel in het oppakken van last-minute aanpassingen. Nogmaals bedankt en misschien tot een volgende keer.” 😊

Arriva

Ervaringen | The Taste Of Love

“Wat een verwennerij op de vroege zondagochtend. Heerlijk genoten van ons Valentijnsontbijtje met allemaal lekkere en verse producten. Grietje, het was zalig! Heb gelukkig nog genoeg over waardoor ik de hele dag door kan genieten van al dit lekkers! Wat een klus moet dit geweest zijn. #thetasteoflove we proeven je passie!”

Esther

“Wat een heerlijk Valentijnsontbijtje. Favoriet was wel de yoghurt met granola! Helaas geen foto, want onze little lovers ❤ hadden trek en de box was zomaar leeg. Bedankt en heel veel succes!“

Sriani

“We willen je bij deze hartelijk bedanken voor de goede zorgen. Het ontbijt is vanochtend zeer goed ontvangen. Complimenten! Zeer goed verzorgd, heerlijke producten en ook de hoeveelheid, overweldigend, ze eten met de lunch verder 🙂 Het is wel duidelijk wie wij aanraden als men op zoek is naar een bijzonder ontbijt/cadeau. Nogmaals onze dank voor het regelen.”

Arnoud & Monique

“Bedankt voor de superservice voor onze gasten!”

Waterresort Bodelaeke

Ervaringen | The Taste Of Love

“Lieve Grietje, wat een tovenaar ben jij om met de leukste en verrassendste ingrediënten de lekkerste dingen op onze ontbijttafel te laten verschijnen. We hebben zitten smullen. Fijne gesprekken gehad en m’n vriend was erg in zijn sas met dit smakelijke Valentijnscadeautje. Tot snel! Liefs, Lianne en Peter”

Lianne

Ervaringen | The Taste Of Love

“Het was: supergoed, superlekker, supermooi verzorgd! Wij zijn: supertevreden en superblij!”

Heidi & Rudi

“Dankjewel voor het fijne ontbijt dat je gisteren bij mijn ouders hebt bezorgd. Mijn vader was helemaal verrast, mijn moeder was op de hoogte. Samen hebben ze genoten van al het heerlijks. Top!”

Carola

“Gisteren, op mijn verjaardag, werd ik verrast met een geweldig lekker ontbijt. Wat zag het er allemaal geweldig verzorgd uit. Er is goed over het totale concept nagedacht en daarom is het bijzonder leuk om met zo’n ontbijt de feestelijke dag te beginnen. De liefde voor het realiseren straalt je toe uit de doos met de lekkere ingrediënten, zelfs de bezorgster straalde.”

Marjo & Arie

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips om je dag perfect te beginnen en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn lovely updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje