Ervaringen - The Taste Of Love

wat klanten zeggen

woohoo, spread the love

“Ik was helemaal positief verrast door het plan op maat. Het is écht op maat. Ik heb het al meerdere keren gelezen. En wat een grote veranderingen al. In mijn hoofd heeft eten een hele andere lading gekregen, omdat ik er nu positief bewust mee bezig ben. Ik zie het niet als een dieet, want dat is het ook niet. Het is een nieuwe levensstijl en het kost mij geen moeite om toe te passen .”

Petri

Ervaringen | The Taste Of Love | Copyright: Willemijn van Gerven/Trame

“Mijn eetpatroon is inmiddels al behoorlijk verbeterd. De eetswitches zijn makkelijk toe te passen. En ik heb geen behoefte meer aan tussendoortjes. Ook heb ik het sporten opgepakt, nu 3 keer in de week. Ik voel me een stuk fitter en mijn lichamelijke klachten zijn veel minder geworden. Heel blij met dit resultaat en we zijn nog maar halverwege!”

Willeke

“Lieve Grietje, je bent een super food & lifestyle coach! Mijn ervaring met jou is dat je geduldig bent, luistert, observeert, motiveert en goede tips geeft om vol te houden. Je wijst me op punten waar ik wat aan kan veranderen in mijn leefstijl, maar ik moet dat zelf doen. Ik weet zeker dat ik jouw adviezen ter harte zal nemen voor een goede gezondheid.”

Eveline

“Wat is er veel gebeurd in een paar weken tijd. Ik slaap weer goed en neem bewuster tijd voor ontspanning. Ik ben er nu bewust van dat ontspanning belangrijk is en in kleine momenten zit. Ook gaat het water drinken makkelijker dan gedacht. Als ik denk dat ik trek heb en vervolgens veel water drink is dat gevoel weg. Je lichaam houdt je dus voor de gek 😉 Tussendoortjes kan ik daardoor overslaan.”

Angela

Ervaringen | The Taste Of Love | Copyright: Willemijn van Gerven/Trame

“Echt heel fijn dat je zo’n uitgebreid plan op maat krijgt met tips en adviezen die specifiek voor mij zijn. Doordat je samen kijkt naar de vervolgstappen blijft het ook overzichtelijk en haalbaar. Nu ik meer groente eet, voel ik me echt veel energieker. Ook door gedurende de dag te bewegen ervaar ik een wereld van verschil. Ik heb nu al minder stress dan een maand geleden. En door meer rust te nemen, komen de goede ideeën vanzelf.”

Ineke

Ervaringen | The Taste Of Love | Copyright: Willemijn van Gerven/Trame

“Vandaag heb ik weer een afspraak met jou en ik heb er zin in! De afgelopen weken heb ik met plezier alles wat ik eet bijgehouden. Leuk om te doen en te zien wat je zoal binnenkrijgt aan voeding. Tot dusver al geleerd dat ik nog wel het één en ander kan verbeteren. Ik voel me gemotiveerd door jou. Met de bijkomstigheid dat ik vanmorgen op de weegschaal 72 kilo zag staan. De eerste kilo’s zijn eraf. Ik hoop zo door te gaan!”

Anniek

“Complimenten! Goed om te lezen dat je zo motiverend te werk gaat tijdens de gesprekken, je stimuleert op een positieve manier. Je stappenplan is realistisch waardoor iedereen gemotiveerd blijft. Je maakt goed gebruik van de verschillende coachmodellen. Gefeliciteerd en veel succes!”

Docent Mindy

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn Lovely Updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje

Gratis checklist aanvragen

Hi! Wat gaaf dat je de eerste stap zet naar een gezonde lifestyle! Vul hier je naam en e-mailadres in. Dan ontvang je ‘m supersnel als download in je mailbox. Woohooo!

Privacyverklaring

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en download de gratis voorraadkast checklist. Ook krijg je automatisch iedere maand de nieuwste Lovely Update in je mail. Vol met inspiratie, lekkere recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws. Natuurlijk kun je je altijd weer uitschrijven. Al zou ik dat heel jammer vinden ;-) Geniet! X Grietje