Ervaringen - The Taste Of Love

wat klanten zeggen

woohoo, spread the love

“Mega verwend met een zalig lekker ontbijtje van The Taste Of Love! Verrassend lekker, super mooi ingepakt en gepresenteerd, en gemaakt van streekproducten. Je voelt dat het met liefde gemaakt is, en het is zeker met liefde opgegeten.“
Leen

Ervaringen | The Taste Of Love
“Gisteren een high tea kinderfeestje gehad van Grietje. Het was geweldig! Onze dochter heeft het allerleukste feestje ooit gehad zei ze. Een echte aanrader!”
Deborah

“Namens mijn zussen en moeder wil ik je graag nog bedanken voor het heerlijke ontbijt. We konden zien én proeven dat alles met veel zorg en liefde was gemaakt. Enorm genoten en moeders blij verrast! Bedankt en ga zo door! 😀“

Gemma

“Superleuk en lekker allemaal. We hebben heerlijk van onze lunch genoten!”
Marlou

“Overheerlijke taartjes voor de verjaardag van ons zoontje. En wat een leuke reacties van de visite. Natuurlijk heb ik verteld dat ze van The Taste Of Love zijn en dat ze wel op een hele bijzondere manier zijn afgeleverd 😉 Grietje, super bedankt voor de goede zorgen. Zeker voor herhaling vatbaar!”
Petra

Ervaringen | The Taste Of Love
“We hebben genoten van je heerlijke verwenontbijt!”
Jettie

“Vandaag Moederdag, dus Joukje maar even verwend met de Moederdag Ontbijtbox van The Taste Of Love. Wat een geweldig luxe en compleet ontbijt, en zo mooi gemaakt! Dankjewel Grietje, je hebt iemand heel blij gemaakt!
Jan Tjerk

Ervaringen | The Taste Of Love
“Heerlijk ontbijtje! Leuke verrassing. Bedankt hoor!!!”
Rianne

“Bij deze wil ik je bedanken voor de prachtige en heerlijke ontbijtjes die je hebt gemaakt voor mijn moeder en schoonmoeder. Beide waren ze heel erg enthousiast! Ze vonden het allemaal heerlijk en het zag er ook nog eens heel mooi uit allemaal. Ze konden echt zien dat je er veel werk en liefde hebt ingestopt. Jammer dat ik er zelf niks van heb kunnen proeven 😉 ”
Jeanet

“Grietje, in 1 woord… Geweldig!!! Lekker gesmuld, mooi glas wijn erbij. Wat een rijkdom!”
Janet

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips om je dag perfect te beginnen en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn lovely updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje