Kookworkshops - The Taste Of Love
voorbeeld ontbijtbox

Kookworkshops

Yes, het is tijd voor iets leuks! Gezellig met je vriendinnen, familie, buren of collega’s bijvoorbeeld. Voor je verjaardag, tijdens een babyshower, met een vrijgezellenfeest of als je gewoon iets leuks wilt doen. Daar past een kookworkshop perfect bij. En deze keer geen high tea of diner, maar een zalige brunch om je dag heerlijk mee te beginnen.
De perfecte combi van zoet én hartig: je gaat het allemaal zelf maken in een mooie kookstudio. Ondertussen kun je bijpraten, proeven en genieten natuurlijk. Na deze fantastische start van de ochtend ligt de rest van de dag stralend voor je!
The Taste Of Love - logo
kookworkshops

kookworkshop

let’s make brunch

The Taste Of Love is er voor jouw lekkerste begin van de dag. Brunchen past daar perfect bij. Brunch is namelijk een combi van breakfast en lunch. Waar je van geniet tussen de late ochtend en het begin van de middag.
Brunch kookworkshops | The Taste Of Love

All day brunch

Als het aan mij ligt, kan ik de hele dag wel ontbijten of brunchen. Want er is echt veel meer dan het standaard broodje kaas. Tijdens de kookworkshop gaan we daarom een superlekkere en uitgebreide brunch maken. Al het lekkers is vers en homemade. Zoveel mogelijk met ingrediënten uit de regio en uit het seizoen. Denk aan een mini smoothie bowl, granola taartjes met vers fruit, hartige croissants, fluffy pancakes, smeuïg bananenbrood, sandwiches met ei & bacon… Zo kan ik nog wel even doorgaan 😉

Dit ga je doen

Om 9.30 uur ontvang ik je graag met koffie, thee en iets lekkers. Na een korte intro en uitleg gaan we de keuken in. Schort voor en aan de slag! Samen gaan we een uitgebreide brunch maken. Natuurlijk mag je tijdens de kookworkshop al je culinaire vragen aan mij stellen. Zo maken we er een gezellig feestje van! Daarna gaan we aan tafel en is het tijd om van al het lekkers te genieten. Rond 12.30 uur is de brunch workshop afgelopen.

Goedgevulde goodiebag

Na de brunch ga je met een goedgevulde buik én een leuke goodiebag naar huis. Hierin zitten alle recepten, een zakje The Taste Of Love granola en huisgemaakt broodbeleg. Zoals pindakaas, jam of chocopasta. Zo kun je thuis lekker nagenieten van alles en de volgende ochtend ook weer perfect beginnen!

Brunch kookworkshop op locatie

Al tijden droom ik van het geven van kookworkshops in een gave kookstudio. Door de huidige omstandigheden zit dat er helaas niet in… Dus nog eventjes geduld tot het mag. Heb je tips voor een mooie locatie in de omgeving van Steenwijk en Wolvega? Laat het dan vooral weten! Als ik een locatie heb, kan ik ook aangeven voor hoeveel personen de brunch kookworkshop is en wat de kosten zijn.

Brunch kookworkshops | The Taste Of Love

blijf op de hoogte

Wil je vrijblijvend op de hoogte blijven van deze gave brunch kookworkshops? Meld je nu aan voor de lovely updates. Zo ontvang je als eerste de data, tijden en locatie in je mailbox.

Wordt vervolgd!

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips om je dag perfect te beginnen en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn lovely updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje