The Taste Of Love website is live - The Taste Of Love
Grietje Bakker | The Taste Of Love

The Taste Of Love website is live

dec 18, 2020 | Nieuws

Hi! Ik ben Grietje. Een echte food lover en op en top liefhebber van alles wat met eten en drinken te maken heeft. Hiervoor had ik een superdrukke kantoorbaan en een heel ander leven. Nu doe ik wat ik écht leuk vind met mijn eigen cateringbedrijf: The Taste Of Love. Ik word er zó blij van als ik mensen zie genieten van het eten dat ik met liefde gemaakt heb. Nu kan ik dat ook delen via mijn website die ik vandaag lanceer: www.thetasteoflove.nl
The Taste Of Love - logo
Grietje Bakker | The Taste Of Love
Website | The Taste Of Love

Onbezorgd genieten

Met The Taste Of Love verzorg ik catering op locatie. Van ontbijt tot lunch en van high tea tot hapjes. Helemaal verzorgd tot in de puntjes. Dit scheelt jou veel tijd en bespaart je bakken met stress. Zo geniet jij óók van je eigen feestelijke moment. Al is dat nu natuurlijk met wat minder mensen om je heen dan je zou willen.

Gemaakt met liefde

In mijn keuken maak ik zoveel mogelijk zelf, met ingrediënten uit de regio én uit het seizoen. Daar voeg ik een flinke dosis love aan toe, en dat proef je. Met styling zorg ik voor het complete plaatje. Het enige wat jij hoeft te doen, is je gasten uitnodigen en genieten! Klinkt als een feestje, toch?

Online feestje

Precies 2 jaar geleden, op 18 december 2018, schreef ik mijn bedrijf in bij de KvK. Sinds deze zomer richt ik mij volledig op The Taste Of Love. Het liefst vierde ik dat natuurlijk met een groot feest voor familie, vrienden en klanten. Dat zit er nu niet in. Daarom maak ik er online een feestje van met de lancering van mijn website: www.thetasteoflove.nl
Ik ben supertrots op het resultaat!

25% korting op granola

Om de lancering van mijn website te vieren, krijg je tot en met 31 december 25% korting op The Taste Of Love granola! Deze pecan cranberry granola is de absolute favoriet. Diep goudbruin gebakken, perfect krokant en een beetje zoet. Bomvol zaden, pitten, noten en nog veel meer lekkers. Dit is een unieke en eenmalige actie, dus geniet ervan. Je bestelt een zak The Taste OF Love granola van 500 gram nu voor maar €5,95 in plaats van €7,95.

Nog veel meer lekkers

Tot het einde van het jaar volgen er nog meer leuke acties om de lancering van mijn website te vieren. Die deel ik natuurlijk op mijn Instagram en Facebookpagina.

Geniet! X Grietje

Website | The Taste Of Love

Deel & geniet!

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn Lovely Updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje

Gratis checklist aanvragen

Hi! Wat gaaf dat je de eerste stap zet naar een gezonde lifestyle! Vul hier je naam en e-mailadres in. Dan ontvang je ‘m supersnel als download in je mailbox. Woohooo!

Privacyverklaring

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en download de gratis voorraadkast checklist. Ook krijg je automatisch iedere maand de nieuwste Lovely Update in je mail. Vol met inspiratie, lekkere recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws. Natuurlijk kun je je altijd weer uitschrijven. Al zou ik dat heel jammer vinden ;-) Geniet! X Grietje