Aanbod - The Taste Of Love
Grietje | The Taste Of Love

Aanbod

Je houdt van lekker en gezond eten. Af en toe wil je jezelf of iemand anders verwennen met een heerlijk ontbijt op bed. Dan moet je wel eerst bedenken wat je gaat maken en boodschappen doen. Vervolgens sta je een paar uren in de keuken om alles vers te maken. De volgende ochtend vroeg de wekker. Aahhh, hier heb je helemaal geen tijd voor en ook geen zin in! Of misschien ben je niet zo’n keukenprins(es) en laat je zelfs water aanbranden. Genieten zit er met al die drukte niet in. En het is juist zo fijn om even wat langer in je bed te blijven liggen. Ken je dat? Lees dan snel verder.
Grietje | The Taste Of Love
Grietje | The Taste Of Love
Grietje Bakker - The Taste Of Love

Kies voor onbezorgd genieten

Gelukkig heb ik dé oplossing voor jou! Met The Taste Of Love verzorg ik het lekkerste begin van je dag. Van homemade granola tot luxe ontbijtservice

Afgelopen jaar heb ik al honderden mensen blij gemaakt met een compleet verzorgd ontbijt en heb ik kilo’s granola gebakken. Alles is helemaal verzorgd tot in de puntjes. Dit scheelt jou tijd en bespaart je veel gedoe. Zo geniet jij ook van je ontbijtmoment. Of verras je iemand met de perfecte start van de dag.

Gemaakt met liefde

In mijn keuken maak ik zoveel mogelijk zelf, met ingrediënten uit de regio én uit het seizoen. Daar voeg ik een flinke dosis love aan toe, en dat proef je. Met de mooiste materialen zorg ik voor het complete plaatje. Je gaat gelijk gezellig samen aan tafel of heerlijk relaxed ontbijten op bed.

De verpakkingen zijn zo duurzaam mogelijk en wegwerp. Na het ontbijtmoment zit je bijvoorbeeld niet met het ophalen van serviesgoed. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten! Klinkt als een feestje, toch? Gun jezelf een moment om je dag relaxed te beginnen en bekijk het complete aanbod hier:

Grietje Bakker - The Taste Of Love

ontdek

waarmee ik je help

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips om je dag perfect te beginnen en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn lovely updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje