Disclaimer - The Taste Of Love

Disclaimer

Deze informatie is van toepassing op de volledige website van The Taste Of Love. Door www.thetasteoflove.nl te bezoeken, ga je akkoord met deze disclaimer.

Rechten & wijzigingen 
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Toch kan het zo zijn dat gepubliceerde content feitelijke onjuistheden bevat of niet volledig is. Aan de inhoud van The Taste Of Love kunnen geen rechten worden ontleend. Ook is The Taste Of Love niet verantwoordelijk voor websites waarnaar gelinkt of verwezen wordt.

De inhoud die op The Taste Of Love staat is aan verandering onderhevig en kan/mag op elk moment worden gewijzigd zonder enige vorm van aankondiging. Alle prijzen zijn vermeld in euro’s inclusief BTW. De vermelde prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten, correcties en prijswijzigingen.

Auteursrecht
Alle inhoud op The Taste Of Love heb ik zelf geschreven, gemaakt en gefotografeerd. Wanneer dit niet het geval is, wordt dit aangegeven met een bron. Het is niet toegestaan om foto’s, afbeeldingen en/of teksten zonder toestemming over te nemen, te kopiëren, te gebruiken of aan te passen voor je eigen website of voor andere doeleinden. Als je de inhoud van The Taste Of Love wel graag wilt gebruiken, moet je mij altijd om toestemming vragen. Bij goedkeuring verwijs je duidelijk naar The Taste Of Love. Toestemming vragen doe je via hello@thetasteoflove.nl.

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn Lovely Updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje

Gratis checklist aanvragen

Hi! Wat gaaf dat je de eerste stap zet naar een gezonde lifestyle! Vul hier je naam en e-mailadres in. Dan ontvang je ‘m supersnel als download in je mailbox. Woohooo!

Privacyverklaring

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en download de gratis voorraadkast checklist. Ook krijg je automatisch iedere maand de nieuwste Lovely Update in je mail. Vol met inspiratie, lekkere recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws. Natuurlijk kun je je altijd weer uitschrijven. Al zou ik dat heel jammer vinden ;-) Geniet! X Grietje