Ik stop ermee en trek de stekker uit... - The Taste Of Love
Ontbijtjes bezorgen | The Taste Of Love

Ik stop ermee en trek de stekker uit…

okt 6, 2021 | Nieuws

Yes, je leest het goed. Ik stop ermee en trek de stekker eruit…
Al een tijdje voelt het niet meer goed. Ik ben dit avontuur met The Taste Of Love aangegaan om te doen wat ik écht leuk vind. En om te leven volgens mijn belangrijkste kernwaarden: balans, genieten en vrijheid. Dit ervaar ik sinds kort niet meer en daarom stop ik met de… ontbijtservice.
In dit blog vertel ik je meer over de keuzes die ik heb gemaakt. Ik vond het super spannend om deze knoop door te hakken. Maar kijk ook ontzettend uit naar al het moois dat nog komt!
The Taste Of Love - logo
Ontbijtjes bezorgen | The Taste Of Love
Ontbijtservice | The Taste Of Love

Even slikken

Nu ik dit schrijf, moet ik toch even slikken. Want wat heb ik met veel liefde veel ontbijtjes gemaakt dit jaar. Meer dan 1000! En wat zaten er bijzondere momenten tussen. Met tranen in mijn ogen heb ik soms ontbijtboxen overhandigd. Maar wat is er ook veel gelachen met al die leuke verrassingsmomenten.

The Taste Of Love en onbezorgd genieten blijven, yes! Wel met een hele andere invulling. Die past bij mij, mijn kernwaarden en dromen. Ik ga volledig over op food & lifestyle coaching. Daar werk ik achter de schermen volop aan. Ik heb er alle vertrouwen in en weet zeker dat er iets moois voor terugkomt. Binnenkort ga ik meer met je delen.

En de granola dan? Yay, die blijft! Wel ga ik het anders aanpakken. Onder andere met nieuwe smaken. To be continued…

Thank you

Via deze weg wil ik jou en iedereen bedanken die een ontbijtje besteld heeft bij The Taste Of Love. Mijn dank is echt heel groot, want dankzij jou kan ik mijn dromen blijven waarmaken.

Op = Op

Natuurlijk stop ik niet van de ene op de andere dag met de ontbijtjes. Er is geen einddatum. Ik maak mijn voorraad zoveel mogelijk op. En dat gaat snel… Dus op is deze keer echt he-le-maal op. Bestellingen die al geplaatst zijn, maak en bezorg ik zoals altijd. No worries 🙂 Nieuwe bestellingen bezorg ik in kartonnen tasjes, want de boxen zijn al op.

Gave actie

Het ontbijt avontuur sluit ik dit najaar af met een gave actie. Want dit mooie hoofdstuk van The Taste Of Love ga ik met plezier afsluiten. Daarover later meer… Nogmaals thnx voor je support en tot snel!

Geniet! X Grietje

Ontbijtservice | The Taste Of Love

Deel & geniet!

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn Lovely Updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje

Gratis checklist aanvragen

Hi! Wat gaaf dat je de eerste stap zet naar een gezonde lifestyle! Vul hier je naam en e-mailadres in. Dan ontvang je ‘m supersnel als download in je mailbox. Woohooo!

Privacyverklaring

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en download de gratis voorraadkast checklist. Ook krijg je automatisch iedere maand de nieuwste Lovely Update in je mail. Vol met inspiratie, lekkere recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws. Natuurlijk kun je je altijd weer uitschrijven. Al zou ik dat heel jammer vinden ;-) Geniet! X Grietje