Nieuw jaar, nieuwe plannen - The Taste Of Love
Grietje | The Taste Of Love

Nieuw jaar, nieuwe plannen

jan 2, 2021 | Nieuws

2020, wat een jaar! In heel veel opzichten. In dit blog neem ik je mee in mijn hoogtepunten en blunders. Ook vertel ik je over mijn nieuwe plannen voor 2021. Want in het nieuwe jaar ga ik dingen anders aanpakken met The Taste Of Love. Zo ga ik stoppen met een deel van mijn aanbod. En een ander deel krijgt een super upgrade.
The Taste Of Love - logo
Grietje | The Taste Of Love
workshop meringue robert van beckhoven

Highlights 2020

In januari reisde ik af naar Oisterwijk voor een workshop meringue met Robèrt van Beckhoven. Deze workshop had ik gewonnen met een bakwedstrijd van Kitchen Aid. Het was een ongekende ervaring om een hele dag met zo’n meesterlijke bakker te mogen bakken.

Op 19 maart – mijn verjaardag – lanceerde ik mijn logo en huisstijl. Nog iedere dag ben ik hier blij mee. Zo was ik weer een stap verder met mijn bedrijf.

Lege agenda

En toen was daar Corona… Door de maatregelen was ik in één klap al mijn werkzaamheden kwijt. Alle leuke catering klussen werden geannuleerd. En omdat de horeca dicht was, kon ik natuurlijk ook niet koken bij Boer Staphorst. Dat was even slikken… Wat nu?! Van goedgevulde agenda naar helemaal niets. Deze situaties doen een beroep op je creativiteit en zo ontstond The Tas Of Love. Die lanceerde ik op 1 april en wat was het een succes! Ik ging uit van een eenmalige editie, maar er volgden nog veel meer.

Ontbijtservice op de kaart

Samen met De Fleurschuur lanceerde ik de Moederdag actie met een speciale Ontbijtbox. Het was een hele klus om al die ontbijtjes voor te bereiden. En met 5 bezorgers gingen we op pad om alles te bezorgen. Hiermee zette ik mijn ontbijtservice op de kaart. Zo werden er voor Vaderdag ook massaal ontbijtboxen besteld.

100% zelfstandig

In mei stond ik op het podium met Margriet Spijksma. Dankzij haar heb ik ontdekt wat ik écht leuk vind en ben ik met mijn cateringbedrijf begonnen. Tijdens dit speciale online event vertelde ik er alles over. Wat een bijzondere ervaring was dat.

Mede door deze ervaring besloot ik om te stoppen als showroomkok bij Boer Staphorst. Ik heb daar altijd met ontzettend veel plezier in de keuken gestaan. Maar het werd steeds drukker met cateringwerkzaamheden. Daarom richt ik mij sinds augustus volledig op The Taste Of Love. Een spannende stap die ik vol vertrouwen heb gezet!

Ontbijtservice | The Taste Of Love

Drukte van ontbijt tot borrelplank

De ontbijtservice groeide ondertussen door. Sinds vorig jaar zomer mag ik dit ook verzorgen voor gasten van Waterresort Bodelaeke en Vakantiepark De Eikenhof.

Na alle drukte deed ik het in september wat rustiger aan en was het ook tijd voor een mini break. Verder werkte ik die periode hard aan mijn website. Aanbod uitwerken, teksten schrijven, producten fotograferen en ga zo maar door. The Tas Of Love kwam terug als herfsteditie en daarna gingen we alweer richting Sinterklaas. Een drukke periode met tassen, taarten, granola, borrelplanken en ontbijtboxen. Ook besloot ik met een business coach aan de slag te gaan. Marlou Volkerink coacht mij de komende periode op persoonlijk én zakelijk vlak. Zo haal ik nog meer uit mijzelf en mijn bedrijf!

Ontbijtservice | The Taste Of Love

Grootste bestelling ever & lancering website

Het jaar sloot ik af met de grootste ontbijtbestelling tot nu toe: 225 ontbijtjes per post voor Arriva. Het was een hele operatie, maar super geslaagd. En ik lanceerde in december ein-de-lijk mijn website. Ook dat was een hele klus en wat ben ik supertrots op het resultaat!

Op zoek naar balans

Zo lijkt het natuurlijk allemaal fantastisch. Maar hè, er waren ook echt wel dingen die minder goed gingen. Al die drukte zorgde voor de nodig stress. Zoveel ballen om hoog te houden. De zorg voor ons 1-jarig zoontje, een bizar campingseizoen (mijn vriend is mede-eigenaar van Vakantiepark De Eikenhof) met van niets naar topdrukte, continu veranderingen door de maatregelen, etc. En daardoor was de balans tussen mijn bedrijf en privé soms ver te zoeken. Die stress zorgde ook voor de nodige klachten. Mensen vragen mij wel eens: “Hoe blijf je toch zo slank met al dat lekkere eten?”. Nou dat komt mede door de stress…

Blunders

Yes, blunders in de keuken waren er ook. Niemand is perfect 😉 Verbrande pinda’s, een taart laten vallen op de dag van bezorging, bakplaat versgebakken meringues die door de lucht ging, complete eierschaal door het zorgvuldig gemaakte beslag, stroom die eruit klapt omdat alle keukenapparatuur tegelijk aanstaat, flink in de vinger gesneden waardoor ik bij de huisartsenpost belandde… En zo kan ik nog wel even doorgaan. Allemaal leerpunten en voor alles was ook een oplossing.

Let’s do this!

Inmiddels sta ik te trappelen om aan de slag te gaan met al mijn plannen voor dit nieuwe jaar! Er gaan dingen veranderen, want al die ballen nog een jaar hooghouden is geen optie. 

Voor het lekkerste begin van je dag

 The Taste Of Love is er vanaf nu voor jouw lekkerste begin van de dag! Daar ga ik voor met het opzetten van een complete granola lijn en de #1 ontbijtservice in de regio Steenwijk en Wolvega. Het ontbijtaanbod ga ik de komende periode flink uitbreiden. Te beginnen met de allerliefste love ontbijtjes voor Valentijnsdag. Verder ga ik werken aan een e-book die jou een super kick-start in de ochtend geeft. En de kookworkshops krijgen een nieuwe invulling.

Granola | The Taste Of Love
Borrel & Bites | The Taste Of Love

Ook ga ik aan de slag met de doorontwikkeling van mijn website. Er komen bijvoorbeeld gave video’s op. De maandelijkse Lovely Update wordt uitgerold. En ik ga mooie stappen zetten met mijn businesscoach en de mastermind groep waar ik in september mee start.

Oh my pie, good bye!

Dit betekent ook dat ik keuzes moet maken, want anders is het niet te combineren. Ik ga daarom stoppen met de high tea, taarten en borrelplanken. Eén dezer dagen gaat deze info van mijn website af en bestellen kan helaas al niet meer.

In balans

Op persoonlijk vlak ga ik voor meer balans. Dit doe ik door mijn leefregels weer te volgen. Zoals 8 á 9 uur slaap per nacht, minder schermtijd op mijn telefoon, groente bij iedere maaltijd en meer ontspanning. Dat laatste door vaker te lezen, mediteren, wandelen en yoga. En met regelmaat een vrije dag en vakantie inplannen. Dat ene midweekje van afgelopen jaar was echt niet genoeg om bij te tanken. Daarom bij deze alvast een huishoudelijke mededeling. The Taste Of Love keuken is gesloten van maandag 18 tot en met vrijdag 22 januari. Eigenlijk zou ik dan op de piste staan. Nu wordt het denk ik een hutje op de hei, haha.

Thanxxx

Last but not least wil ik jou enorm bedanken!!! Dankzij jouw support, bestellingen, hulp en lieve reacties kan ik mijn droom waarmaken. En dat is het beste gevoel ever! Volg je hart lieve mensen, want dat klopt altijd. Geniet volop van 2021!

 

X Grietje

Deel & geniet!

Gratis inspiratie in je mailbox

Wil je geïnspireerd worden met de lekkerste recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws? Mis niets en schrijf je nu in voor mijn Lovely Updates!

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en bevestig je aanmelding. Daarna krijg je iedere maand een lovely update in je mail. Geniet! X Grietje

Gratis checklist aanvragen

Hi! Wat gaaf dat je de eerste stap zet naar een gezonde lifestyle! Vul hier je naam en e-mailadres in. Dan ontvang je ‘m supersnel als download in je mailbox. Woohooo!

Privacyverklaring

Yeah, you’ve got great taste! Ga nu naar je mailbox en download de gratis voorraadkast checklist. Ook krijg je automatisch iedere maand de nieuwste Lovely Update in je mail. Vol met inspiratie, lekkere recepten, handige tips voor een gezonde balans in je leven en het allerlaatste nieuws. Natuurlijk kun je je altijd weer uitschrijven. Al zou ik dat heel jammer vinden ;-) Geniet! X Grietje